FAIL (the browser should render some flash content, not this). 
Cauta pe site:
CAUTA

 

 

 

 

 

 

 

 

Valori

 

 

  1. Calitate: Practicăm medicina la cele mai înalte standarde ale calitătii, punem mare pret pe profesionalismul si pregătirea medicilor si al tuturor angajatilor nostri si pe dotarea corespunzătoare a institutiei.
  2. Atasament: Suntem sensibili fată de starea emotională atât a pacientilor cât si a salariatilor nostri. Promovăm o atmosferă familială atât prin comportamentul personalului cât si prin confortul asigurat pacientilor sau conditiile de muncă asigurate angajatilor.
  3. Echipa: Ne respectăm si pretuim colegii si muncim împreună pentru a ne dezvolta si pentru a oferi servicii de calitate pacientilor nostri.
  4. Valoare: Maximizăm importanta calitătii serviciilor oferite în strictă concordantă cu gradul de satisfactie al pacientilor nostri.
  5. Încredrere:  Promovăm comunicarea deschisă ca fiind cea mai bună cale către servicii medicale de calitate si încurajăm pacientii să ne comunice nevoile lor astfel încât să le putem îndeplini asteptările. Rezultatele obtinute depind si de încrederea pacientului că va fi ascultat si că interesele sale vor deveni prioritătile noastre. Încredrea reprezintă componenta de bază a relatiei cu pacientii.
  6. Educatia: Educatia si formarea continuă pentru personalul propriu, instruirea de calitate  a viitorilor nostri colaboratori, informarea eficientă a pacientilor si comunitătii constituie modul prin care contribuim direct la cresterea calitătii si performantei actului medical.
Copyright 2007-2011 © INDNBM "Prof. Dr. N. C. Paulescu". Toate drepturile rezervate